Préhistomuseum over de succesvolle samenwerking met Cleaning Masters: “Wij kennen hen en zij kennen ons”

Al ruim 30 jaar is het Préhistomuseum een bekende naam in de provincie Luik. Bezoekers kunnen er archeologische objecten bekijken en deelnemen aan tal van leuke activiteiten. Sinds 2016 zorgt Cleaning Masters er voor het onderhoud van de gebouwen. Het museum is gevestigd aan de voet van de Ramioul-grot in Flémalle, vlak bij een van onze kantoren. Operationeel directeur Patricia Limbioul vertelt meer over de succesvolle samenwerking met Cleaning Masters, de schoonmaakdivisie van Multi Masters Group.

Patricia Limbioul Préhistomuseum Flémalle - samenwerking met Cleaning Masters (Multi Masters Group)

Préhistomuseum en Cleaning Masters: gezamenlijk doel voor ogen

Net als Multi Masters Group streeft het Préhistomuseum naar een duurzame ervaring voor de eindklant. “We beschikken over meer dan 300 zonnepanelen om onze volledige site te voorzien van elektriciteit. Onze archeologische stukken moeten steeds in het juiste binnenklimaat bewaard worden”, legt Patricia uit. “We sorteren proper ons afval en op vlak van onderhoud zijn we heel strikt en precies. Maar daar hebben we Cleaning Masters voor. Zij gebruiken milieuvriendelijke producten, wat we erg appreciëren.”

“Werken met een partner zoals Multi Masters Group voelt voor ons comfortabel.”

De kracht van vertrouwen

De succesvolle samenwerking heeft het museum te danken aan het betrouwbare personeel van Cleaning Masters. “Alles begint bij wederzijds vertrouwen. De cleaning masters zijn discreet en beginnen steeds op tijd aan hun werkdag. Ze werken ‘s morgensvroeg, nog voor de eerste bezoekers arriveren. Als we iets vragen, reageren ze altijd snel en zo blijven wij tevreden. Ze werken steeds met dezelfde mensen en die kennen ons museum ondertussen al heel goed. Iedere medewerker is even trouw. Wij kennen hen en zij kennen ons”, vertelt Patricia.

“Met Cleaning Masters hebben we een partner waarop we echt kunnen rekenen, ook als er zieken zijn of tijdens de vakanties.”

Waardering als klant

Patricia vindt het belangrijk dat ze ook de personen achter de cleaning masters kent. Daarom nodigt het Préhistomuseum jaarlijks het schoonmaakteam uit voor een leuke activiteit. “We vinden het belangrijk om het schoonmaakpersoneel ook op een andere manier te leren kennen. Op een niet-professionele manier. We gingen zo eens samen naar het theater. Dat was een sfeervolle avond”, concludeert Patricia.

Préhistomuseum schoonmaak museum Cleaning Masters Multi Masters Group
Terug naar boven